Ο θεσμός του Export Summit έχει καθιερωθεί ως το σημαντικότερο συνεδριακό ετήσιο γεγονός πανελλήνια για το εξαγωγικό επιχειρείν, με μεγάλο αριθμό συμμετεχόντων (στην περσινή διοργάνωση ξεπέρασε τα 2000 άτομα, δια ζώσης και μέσω livestreaming) και με ευρεία προβολή από τα ΜΜΕ, ενώ έντονη είναι η προβολή και από τα social media του ΣΕΒΕ με 10.540 followers.

Το συνέδριο θα διοργανωθεί υβριδικά, με τους ομιλητές με φυσική παρουσία σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, με το κοινό να παρακολουθεί και να συμμετέχει ψηφιακά μέσα από την LiveOn, την καινοτόμο Digital Business Communication πλατφόρμα του ethosGROUP, και το καινοτόμο 3D εκθεσιακό και συνεδριακό της κέντρο, το LiveOn Expo Complex.

Το 8ο Export Summit θα εστιάσει στις διαστάσεις του διεθνούς επιχειρείν που πρέπει να λάβει υπόψη ένας εξαγωγέας, ώστε να αναπτύξει στρατηγικά την εξωστρέφειά του, ενώ οι θεματικές ενότητες του Συνεδρίου θα αφορούν τομείς όπως: Financial Product Awareness, Export Credit Insurance Awareness, Digital Transformation Awareness, International Development Awareness, Global Branding Awareness, Green Awareness, Logistics awareness and Trade Policy Awareness.

Φέτος, οι συμμετέχοντες του Export Summit VIII θα έχουν τη δυνατότητα να επωφεληθούν από τις πολλαπλές δυνατότητες επιχειρηματικής αλληλεπίδρασης και επαγγελματικής δικτύωσης, που προσφέρει η καινοτόμος ψηφιακή πλατφόρμα LiveOn, με αμεσότητα και ευελιξία.
Το εντυπωσιακό τρισδιάστατο εκθεσιακό κέντρο LiveOn Expo Complex και τα εκθεσιακά του περίπτερα διαθέτουν σημαντικά συγκριτικά πλεονεκτήματα, προσφέροντας τη βέλτιστη εμπειρία στον επισκέπτη και την επίτευξη των επιχειρηματικών σας στόχων:

• Ειδικά σχεδιασμένοι ψηφιακοί χώροι για B2B meetings και άμεσο networking, μέσα από μια απλή και εύχρηστη διαδικασία, όπου ο κάθε συμμετέχων μπορεί να συνομιλήσει με video call ή/και chat και να ανταλλάξει αρχεία και πληροφορίες μέσα από ένα ασφαλές περιβάλλον cloud.

• Πολλαπλά σημεία προβολής χορηγών στο εξωτερικό και στο εσωτερικό του εκθεσιακού χώρου, με δυνατότητα άμεσης διασύνδεσης με προωθητικό υλικό.

• Τεχνολογική Υπεροχή βασισμένη σε εξελιγμένα μοντέλα προγραμματισμού, προσθέτοντας στην περιήγηση του χρήστη όλα τα θετικά της ψηφιακής εποχής – παράλληλες δραστηριότητες, on demand υλικό χορηγών σε cloud, έξυπνες αναζητήσεις, ενεργή online επικοινωνία χορηγών – επισκεπτών.

Θεωρούμε σημαντικό να δώσετε το παρόν σε αυτή την καινοτόμο υβριδική εκδήλωση του ΣΕΒΕ συμμετέχοντας με το δικό σας ψηφιακό τρισδιάστατο περίπτερο και αξιοποιώντας τις παραπάνω πολλαπλές δυνατότητες προβολής.

Δείτε εδώ τα χορηγικά πακέτα του συνεδρίου.

Με την προσδοκία της θετικής ανταπόκρισής σας, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων και παραμένουμε στη διάθεσή σας για κάθε συμπληρωματική πληροφορία ή διευκρίνιση.

Πληροφορίες: κα Τάνια Ζιάκα, τηλ. 2310.535333, email: tz@seve.gr.